27 lokakuuta 2011

Kissan kiusaamisesta korville

Leijonan teurastus

O ou! Taas se ravisteli päätään! Eikai jo kolmatta kertaa korvatulehdus 3kk:n sisällä?

Putsasin eilen korvat oikein hyvin ja tänään tuo on näyttänyt paremmalta. Oisko vaan mennyt vettä korvaan viime pesussa, vaikka suojelin kyllä korvaosastoa erittäin tarkasti. Hyvä etten lähtenyt ostamaan  jotain vauvojen uimahattua! :P Toivon kovasti ettei olisi mitään allergian oireita. Kaikki mitä eilen nestistä lueskelin jatkuvasti tulehduksista oli allergian syytä. Toisaalta syötin kyllä viime viikonloppuna Pedigreen purkkiruokaa J&V:n kaverina iltaruualla, että jos ei oo ukkeli tottunu lisäaineisiin tai viljoihin. Syyhän nyt voi olla mikä tahansa joten katsellaan rauhassa.

Toisena pulmana hampaat. Qapo ei ole suostunut luopumaan, kuin muutamista naskaleistaan. Ollaan kokeiltu rajumpia vetoleikkejä, kovia jyrsittäviä ja olen jopa itse yrittänyt hampaita vähän heilutella, mutta ei niin ei! Uudet yläkulmuritkin näkyy jo... Pakko kai tuo on ensiviikolla lääkäriin kiikuttataa hampaita irrottamaan ja tarkempaan korvasyyniin.

Kissan kiusaaminen taitaa olla Qapon uusi lempipuuha. Taitaa olla herra kasvanut jo sen verran isoksi, ettei sähinä ja kynsienvilautus paljoa pelota. Kieltämisestä huolimatta kissaa jahdataan, tänään ajoi sen ekaa kertaa puuhun.

Silakkavaras

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti