31 lokakuuta 2011

Rankka viikonloppu

Koko viikonloppu oltiin Karpon kanssa reissussa. Perjantain aamuna ennen yhdeksää liikkeelle ja koululle käymään seminaarihommissa ja tutustumaan asuntolan elämään. Iltapäivällä katsomaan koira"veljiä" Topia ja Frankiä minun porukoilleni. Näistä ranskiksista ei ole enää oikein Qapolle leikkikavereiksi, koska Topi on jo niin vanha ettei jaksa ja Frank ei tule toimeen kuin Topin kanssa. Hienosti silti pärjättiin pienillä järjestelyillä ja kyllähän se vanha herrakin jaksoi vähän innostua juniorin leikkeihin. Äiti neuloi Qapolle kaksi hattua talveksi, jos pakkaset yltyvät taas siihen -20 -30 asteeseen, ei sitten korvat repeile ja ärsyynny. Oikein hauskat hiippalakit tuli tällä ohjeella. Minähän kuitenkin tapani mukaan unohdin hatut eteiseen lähtöä tehdessä, mutta onhan noihin pakkasiin toivottavasti vielä aikaa.

Lauantaina suunnattiin halloween juhliin ja tässä vaiheessa Qapo alkoikin jo olla aika nuutunut kaikesta reissaamisesta. Ukkeli nukkui oikeastaan koko illan ja kaikki ihasteli, että miten se voi olla noin rauhallinen ja kiltti. Minä tietysti vaan myötäilin... Ompahan sitten halukkaita koiran hoitajia, kun ei ole koko totuus paljastunut :D

Nyt sitten ollaan onnellisesti kotona ja minä olen tyytyväinen, koska korvat eivät näyttäneen vaivaavan koko viikonloppuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti