03 helmikuuta 2012

Pakkanen paukkuu!

Ootetaan ulos lähtöä. (Ei ole muuten meidän turkki takkien pidosta kärsinyt, vaikka moni sen sanoo niin tekevänkin!)


Hyytävän kylmä! Jopa Qapo meidän innokas ulkoilija laittoi tänään kuonoaan aamulla ulos ja kääntyi takaisin.

Huomasin Qapolla korvissa pientä repeilyä tällä viikolla ja olen yrittänyt metsästää sille sopivaa hattua, mutta eipä tunnu mikään pysyvän päässä. Sitten keksin vanhan  säärystimen ja se on nyt toistaiseksi ollut pysyvyydeltään paras. Viimeksi mainitsemani tossut Qapo oli ottanut tässä yksi päivä käsittelyynsä ja jollai ihme konstilla saanut kaikista irti pienen muovisen kiristysrenkaan, muuten tuhoamatta tossuja. Nyt laitoin tilalle avainrinkulat, mutta enköhän noilla tossuilla tule heittämään vesilintua, koska eivät pysy jaloissa kuitenkaan. Meillä kun ei Qapon kanssa ole tapana lenkkeillä mummovauhtia ja vapaanakin on kiva temuta!

Papun emäntä valitteli, että velipojalla on kovastikkin hormoonit alkaneet hyrräämään. Meidän ukolla ei moista muuten ole vieläkään huomannut. Ainoa asia on lisääntynyt vinkuminen, kun halutaan tahtoa läpi. (Nytkin uikuttaa ulko-ovella, vaikka just käytiin.) Muuten täällä maalla ei kyllä tosiaan kamalan usein muita koiria näy, joten voi olla, että ei ole päässyt näyttämään halujaan narttujen perään!

Meillä on myös uusi temppu opeteltavana. Valojen sammutus! Ei ehkä niin tarpeellinen, mutta hauska aivojumppaa pakkaspäiville. Eipähän tarvitse enää kengät jalassa raahustaa unohtuneita valoja sammuttamaan, kun koira tekee sen puolestani :D

Eilen päästiin Qapon kanssa juoksentelmaan joelle, joka on vihdoinkin jäätynyt. Siellä saa herra juosta vapaana menemään ihan niin täysiä, kuin haluaa. Täytyykin kutsua Emppu kylään, niin saavat herrat päästellä yhdessä höyryjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti