15 marraskuuta 2011

TallikoiraQapo pääsi tänään ekaa kertaa ihan kunnolla mukaan tallille. Ollaan me heppoja moikattu ennenkin, mutta ei ole ollut mukana, kun ratsastan. Tarkotus oli ottaa se ekaa kertaa mukaan niin, että avokki on mukana, mutta päätin nyt sitten kuitenkin ottaa elukan mukaan. Saahan sen aina autoon, jos ei osaa käyttäytyä.

Aamupäivä meni oikein kivasti siinä touhutessa ja Qapokin oli kiltisti. Ei haukkunut tai muuten riehunut hevosten lähellä. Silloin kun hyppäsin selkään oli ukko vähän aikaa ihmeissää "et tuu ny akka äkkiä pois sieltä, mitä sä sinne menit?" Jonkin aikaa tuo jaksoi juosta kentällä perässä, mutta sitten rupesi touhuilemaan kentän ympäristössä omiaan. Kentälle jos menen niin uskallan ottaa koiran vielä mukaan, mutta maastoon lähdöstä mulla on vielä vähän epävarma olo. Mitä jos toi ei tottelekkaan tai ei jaksa? Eli täytyy vielä sitä hommaa mietiskellä..  Pois herran ei olisi halunnut lähteä ollenkaan, mutta johan sille tuli hätä, kun hyppäsin autoon ja lähdin ajamaan. Sitten tultiin niin nätisti heti kyytiin, hyvä kun sain auton ovea auki! Tallin pihassa oleva mies katteli naureskellen meijän touhua.

Mahtavaa jos saan siitä hyvän tallikaverin ja kaikki sujuu ilman haavereita. Qapokin vaikutti oikein iloiselta ja oli ihan puhki, kun päästiin kotiin.

Hurtan manttelitkin tuli jo postissa, mutta kirjottelempa niistä sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti