20 joulukuuta 2011

Joulupaketti

Kuningas Qapo


Qapo sai hieman etuajassa joululahjansa ja pääseekin viettämään seuraavaa yötä uudessa pedissä. Lahja taisi olla mieluinen, koska heti hyppäsi siihen torkuille!

Olin jo aivan korviani myöten täynnä Karpon pentuajan makuupaikkaa, joka koostui vanhoista sohvatyynyistä ja peitoista... Koko komeus oli yleensä levällään pitkin keittiön lattiaa... Tilasin aluksi hieman erilaisen koiranpedin (kuva), mutta L-koko osoittautui liian pieneksi ja siinä ei ollut reunoja kuten kuva lupaa. Kun laittoi pedin lattialle reunat upahtivat samaan tasoon muunkin sängyn kanssa.  Reunallisen pedin halusin, koska lattoillamme vetää ja minusta ovat paremman näköisiä. Tilasin sitten Yap Aluna pedin vaihdossa, joka osoittautui oikein  hyväksi ja isoimpaan kokoon mahtuu vaikka koko leluarsenaalikin kainaloon. Hieman piti vanuja pöyhiä pedissä paikalleen, mutta muuten kalliimpanakin petinä laadukkaan oloinen.

Taas pitää antaa kehuja Peten koiratarvikkeen nopeudelle. Pe lähti palautuspaketti ja tänään oli jo uutta tilalla!

1 kommentti:

  1. Mukavaa kuulla että Peten toimitukset on sun kohdalla toiminut. Minä olen mennyt epäonnistumisesta toiseen, rahojen takaisin saaminen on ollut tosi työlästä! Rahat lähtee kyllä nopeasti tililtä mutta jos pitäisi jotakin takaisin saada niin sillä ei tunnu olevan kummoistakaan kiirettä. Kaverini Naantalista kertoi vähän samaa.

    VastaaPoista