27 joulukuuta 2011

Kauheen iso poika jo!

Mittailin eilen Qapoa ja huh miten iso poika se on! Säkä 52cm jos nyt sain sen pyörimiseltä oikean lukeman, piti kyllä ottaa monta kertaa, kun en meinannut uskoa. Kiloja ukkelille on kertynyt 17kg. Taitaa tulla melko jättiläinen jos vielä kasvaa, sehän on jo korkeampi kuin isänsä Harri.

Löysin netistä myös Qapon veljen Qurron ja sekin taitaa olla juttujen perusteella melko iso pinseri. Toivottavasti Papun emäntä eksyy terveiset luettuaan tänne!

Huomenna olisi tiedossa eläinlääkäri reissu. Qapon oikea korva on jo jonkin aikaa mielestäni erittänyt enemmän, kuin vasen ja nyt sitten alkanut uikuttaa sen kipeyttä. Mennään eri eläinlääkärille, kuin aikaisemmin, jospa tämä ottaisi kunnon kokeet ja katsoisi mikä siinä korvassa mättää!

2 kommenttia:

 1. tervetuloa "isojen poikien kerhoon" ;) meillä pinseri täyttää 2v helmikuussa, korkeutta 54 ja elopainoa päivästä riippuen 20-21kg :D
  veljet on samaa kokoluokkaa, yksi niistä tosin jokusen kilon painavampi..

  VastaaPoista
 2. Luin kommenntisi Qurron sivulla. Olen jo yli kuukauden verran kurkistellut miten Qapolla menee ja sain idean Qurron sivuille sinulta :D Tämä blogi on hieno idea.

  Vai on teilläkin korvien kanssa ongelmia. Meidän pojalla on taas korvan kärki auki ja verta tulee silloin tällöin. Pipoa olen pitänyt jonkun verran alussa, mutta pakko se on päässä pitää vaikka välillä meinaa olla nii kova meno että pitää olla koko ajan korjaamassa pipoa. Saa nähdä miten käy kun tulee oikeat pakkaset.

  Hyvää uutta vuotta sinne ja toivottavasti pikkasen korva paranee pian.

  VastaaPoista