30 joulukuuta 2011

Korvatulehdus

Potilas


Käytiin Karpon kanssa toissapäivänä eläinlääkärissä korvan takia. Siellä selvisi, että tulehdus on päässyt todella kovaksi, lääkäri ei nähnyt koko tärykalvoa... Minä kun luulin vielä pitäneeni niistä hyvää huolta huuhtomalla ja tarkkailemalla. Lääkäri kuitenkin totesi, että korvakäytävä on voinut olla jo jonkin aikaa turvonnut ja että huuhde ei ole välttämättä päässyt tämän vuoksi tarpeeksi syvälle. Nyt meillä on sitten kortisonilääkitys laskemassa korvan turvotusta, kipulääke ja pari päivää olen huuhtonut etikka-suolaliuosseoksella. Antibiootit ja tipat haetaan, kun tulokset saapuvat, niin saadaan ainakin lääkkeet oikeaan vaivaan.  Tämä lääkäri oli oikein pätevän oloinen ja mukava tyyppi, eikä hermostunut meille vaikka Qapo olikin kauhuissaan ja huusi kuin tapettavaa hoitopöydällä.

Lääkäri reissu oli muutenkin melkoinen, kun ensin odotettiin myöhässä olevaa lääkäriä tunti vastaanoton pihalla ja tämän jälkeen etsittiin kolmesta apteekista lääkkeitä. Kyllä taas minun pitkää pinnaani koeteltiin ja erityisesti 7kk vanhan pinseriuroksen :D

Tänään on pikkumies ollut aika flekmaattisen oloinen, pötköttänyt vain pedissään ja mamman syliinkin on pakko päästä. Kirsukin oli kuiva joten mittasin kuumeen. Normaali lämpö oli herralla, joten väsymys on varmaan kortisoonin syytä. Niinkuin kamala pissahätäkin, tänään pääsi jo vähän olohuoneen lattiallekkin, kun oli niin kamala hätä!

Ei olla nyt viitsitty pitkiä lenkkejä tehdä tai tallilla käydä tuolla kapisessa ilmassa noilla korvilla. Toivottavasti tuo veikkonen tuosta paranee ja päästään taas yhdessä temmeltämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti