04 tammikuuta 2012

Voihan korvat!

Uusi vuosi on lähtenyt meillä täällä hyvin käyntiin. Qapokaan ei välittänyt yhtään raketeista, eikä meillä olleesta hässäkästä. Se lähinnä vaan nautti kaikesta huomiosta minkä osakseen saattoi saada. Tänä vuonna pitäisi sitten alkaa katselemaan näyttelyjä ja mahdollisia agilityharrasteita tältä alueelta, notta päästään näyttämään mistä meidän tiimi on tehty :P

Korvista tuli tänään tulokset. Siellä ei näkynyt bakteerikasvua, joten tippoja vain saatiin lisäksi. 2-viikon kuluttua poitsulla jälkitarkastus ja sitten nähdään onko korva parantunut. Jos ei niin toivottavasti siellä korvassa ei nyt ole mitään sinne kuulumatonta, kuten lääkäri epäili... Allergiasta tuskin on kyse, koska vain toinen korva oireilee.

1 kommentti:

 1. Onneksi ei ole allergiaa. No ei ole kyllä täällä etelässä ollu pahemmin pakkasta. Mekin asutaan täällä etelässä. Mutta täällä helsingissä päin tuppaa tuulemaan nii paljon kun on toi meri lähellä :(. Odotan vain niitä kunnon pakkasia. Toinen korva ei ole auennut onneksi.

  On kyllä mukava seurata täältä Qurron velipoikaa ja vain ihmetellä miten erilaisia, mutta silti samanlaisia ne ovat.

  Ai niin tuosta valloittavasta pinserin hymystä. Olen laittanut muutamia kuvia Qurron sivulle, jossa se hymyilee. Koita saada Qapostakin hymykuvia :D ovat niin veikeän näköisiä.

  http://papunelamaa.nettisivu.org/kuvia-nakkinaamasta/hymykuvia/

  Terveisin. Petra

  VastaaPoista